• تاریخ انتشار : سه شنبه 2 شهریور 1400 - 12:58
  • کد خبر : 204
  • چاپ خبر
بحران اقتصادی و کمک صندوق بین المللی پول

بحران اقتصادی در جهان با حمایت صندوق بین المللی پول بهبود می یابد

به گزارش تیم تحلیل و بررسی، جیورجیوا رئیس صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: به دلیل بحران اقتصادی در دنیا در مبارزه با بیماری کرونا صندوق بین المللی پول جهت کمک به اقتصاد جهانی، مبلغ 650 میلیارد دلار از ذخایر پولی خود را به اعضاء این صندوق اختصاص داده است. جیورجیوا در ادامه افزود: تخصیص این

به گزارش تیم تحلیل و بررسی، جیورجیوا رئیس صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: به دلیل بحران اقتصادی در دنیا در مبارزه با بیماری کرونا صندوق بین المللی پول جهت کمک به اقتصاد جهانی، مبلغ 650 میلیارد دلار از ذخایر پولی خود را به اعضاء این صندوق اختصاص داده است.

جیورجیوا در ادامه افزود: تخصیص این کمک مالی به اقتصاد جهان نقش حمایتی دارد و اگر درست به کار گرفته شود، فرصتی برای مبارزه با این بحران بزرگ است. وی همچنین از برخی کشورهای ثروتمند درخواست کرد که از این مبلغ بخشی را به کشورهای فقیرتر اختصاص دهند.

رئیس صندوق بین المللی پول با بیان نگرانی در مورد وضعیت اقتصادی در جهان افزود: کشورها با توجه به سهمشان از این صندوق، کمک دریافت می کنند و می توانند برای حمایت از اقتصاد کشورشان جهت مبارزه با کرونا استفاده کنند و به افرادی که از این بحران آسیب دیده اند کمک کنند.

شیوع بیماری کرونا با ایجاد اخلال در تولید، کاهش تقاضا و تعطیلی بازارها مسبب ایجاد تورم در بازارهای دنیا شده است که این امر تأثیرات بسیار مخربی در اقتصاد جهانی بر جای گذاشته است.

عدم دسترسی افغانستان و ونزوئلا به صندوق بین المللی پول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد به علت شفاف نبودن وضعیت دولت افغانستان پس از تسلط طالبان بر این کشور از دسترسی این کشور به منابع صندوق جلوگیری خواهد کرد.

علاوه بر افغانستان کشور ونزوئلا نیز به دلیل رسمیت نداشتن دولتش در میان جوامع بین المللی از این کمک بی بهره خواهد بود.

پیشینه تشکیل صندوق بین المللی پول

صندوق بین‌المللی پول در سال ۱۹۴۵ پس از جنگ جهانی دوم تأسیس شد و از سال 1947 کار رسمی خود را آغاز کرد. این صندوق یکی از معتبرترین منابع پیش‌بینی وضعیت اقتصاد جهانی محسوب می‌شود. از مهمترین اهداف این سازمان می توان همکاری بین‌المللی در زمینه مسائل پولی و رفع محدودیت‌های ارزی، تثبیت نرخ ارز و تسهیل نظام پرداختی چند جانبه بین کشورها را نام برد.

ایران نیز یکی از کشورهایی است که در ابتدا به صندوق بین‌المللی پول ملحق شد و تا امروز عضو این صندوق باقی مانده است.

لینک کوتاه

برچسب ها

، ، ،
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.