سی و یکم مرداد ماه روز صنعت دفاعی کشور
به گزارش تیم تحلیل و بررسی، 31 مرداد ماه روز صنعت دفاعی کشور نامگذاری شده است. وزارت دفاع و نیروهای مسلح با گرامیداشت این روز طی بیانیه ای از دستاوردهای صنعت دفاعی کشور پس از انقلاب اسلامی تقدیر کرد و افزود: خدای بزرگ را شاکریم با گذشت بیش از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب و
به گزارش تیم تحلیل و بررسی، 31 مرداد ماه روز صنعت دفاعی کشور نامگذاری شده است. وزارت دفاع و نیروهای مسلح با گرامیداشت این روز طی بیانیه ای از دستاوردهای صنعت دفاعی کشور پس از انقلاب اسلامی تقدیر کرد و افزود: خدای بزرگ را شاکریم با گذشت بیش از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به پشتوانه تلاشها و مجاهدتهای خستگیناپذیر متخصصین متعهد صنعت دفاعی کشور، ظرفیتها و توانمندیهای دفاعی میهن اسلامی به بازدارندگی مطمئن و نقطهای از درخشش رسیده است که دستاوردهای آن در بخشهای مختلف، مورد اقبال و درخواست بسیاری از کشورهای پیشرفته حتی قدرتهای نظامی جهانی و منطقهای قرار گرفته است.
در این بیانیه با تأکید بر استفاده از نیروهای جوان و با انگیزه در درون و بیرون مجموعه نیروهای مسلح، به عنوان عامل اصلی عدم وابستگی کشور به بیگانگان نام برده شد.و با اشاره به تحولات و تغییرات در منطقه و تهدیدات دشمنان تصریح شد: موقعیت ممتاز ایران در منطقه از نظر دفاعی و امنیتی باعث استحکام ثبات و آرامش در منطقه غرب آسیا خواهد بود.
در انتهای این بیانیه به پاسداشت نام و خاطره شهیدان بزرگ حوزه اقتدار و مقاومت دفاعی کشور بخصوص شهید دکتر چمران و دانشمندان هسته ای از جمله شهید دکتر فخری زاده پرداخته شد.
سردارجلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور نیز در پیامی پس از گرامیداشت این روز و تبریک آن به وزیر دفاع افزود: بدون شک كسب موفقيتهاي بزرگ در عرصه صنعت دفاعی کشور نشانه آشکاری از تلاش فرزندان برومند این سرزمین است که متعهدانه و تلاشگر در جهت سربلندی ایران می کوشند.